Vémola po výhre o Kinclovi: Liberec videl aj jeden z najtrvrdších knokautov histórie

NETKY.SK • 17 Apríl 2023, 15:45 • 2 min
Vémola po výhre o Kinclovi: Liberec videl aj jeden z najtrvrdších knokautov histórie

V 41. turnaji Oktagon MMA nechýbal súboj o titul medzi úradujúcim šampiónom Jonasom Magardom a dočasným šampiónom Gustavom Lopezom. Highlightom večera však bolo nečakané KO Mateusza Strzelczyka, ktorý tak triumfoval nad Francúzom Jorickom Montagnacom.

slovakia

left justify in out

Oktagon MMA má za sebou v poradí 41. číslovaný turnaj, v ktorom nechýbal súboj o titul medzi uradujúcim šampiónom Jonasom Magardomdočasným šampiónom bantamu Gustavom Lopezom. V tvrdom súboji nakoniec zvíťazil v druhom kole po 31-ich sekundách Jonas Magard z Dánska, ktorý bol v súboji menším outsiderom.

 

Prezývaný „Shark“ má tak za sebou prvú úspešnú ohajobu. V rámci galavečera fanúšikov organizácie rozhodne mimoriadne zaujímal ďalší súboj Karlosa Vémolu, ktorý podľa očakavání zdolal Al MatavaaAmerickej Samoy v prvom kole na submisiu. Matavao párkrát Vémolu stihol ohroziť tvrdými údermi, čo šampión poloťažkej váhy nezabudol okomentovať smerom k najbližšiemu súperovi Patrikovi Kinclovi.

 

„Nemal som sa ani tak naháňať od prvej minúty. Lenže bojoval som po dlhšom čase a aréna bola hlučná. Keď ma potom trafil a trochu so mnou otriasol, prepol som na autopilota. Musím si na to dávať pozor, v O2 nemôžem spraviť to isté. Musím bojovať rozumnejšie, pretože Kincl ma nemôže poraziť. Som lepší v každom aspekte, no keď urobím chybu, dokáže ju potrestať,“ konštatoval Vémola na konto Patrika Kincla.

img

 

Liberci sa nedarilo domácemu borcovi Danielovi Škvorovi, ktorý podľahol v prvom kole na submisiu skúsenému Angličanovi Danovi Vinnimu. Prezývaný „Král severu“ Jan Malach porazil v prvom kole na TKO Ebrahima Hosseinpoura. Jediný slovenský zástupca Matyas Viszlay nestačil na Václava „Baba Jaga“ Mikuláška. No o najväčší highlight večera sa postaral vcelku nečakaným KO a triumfom nad Jorickom Montagnacom Mateusz Strzelczyk, ktorý uštedril Francúzovi jedno z najväčších knokautov histórie Oktagon MMA.

 

Fotografie z tohto turnaja si môžete pozrieť v galérii.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies