Veľtrh Nábytok a bývanie v Nitre videlo takmer 83-tisíc návštevníkov

NETKY.SK • 17 Marec 2017, 18:31 • 2 min
Veľtrh Nábytok a bývanie v Nitre videlo takmer 83-tisíc návštevníkov

NITRA – Medzinárodný veľtrh Nábytok a bývanie na agrokomplexe Národnom výstavisku v Nitre navštívilo od 7. do 12. marca 82.738 návštevníkov. Veľký záujem verejnosti je podľa hovorcu výstaviska Martina Lužbeťáka dôkazom, že veľtrh patrí k výstavám európskeho významu.

slovakia

left justify in out

Okrem slovenských firiem sa v Nitre predstavili aj vystavovatelia z ďalších šiestich krajín. Tí okrem iného prezentovali aj exponáty, ktoré absolvovali premiéru na januárovej výstave nábytku v Kolíne na Rýnom.

 

Výstava bola na ploche 24.000 štvorcových metrov, na ktorých sa predstavilo viac ako 400 firiem. S veľtrhom Nábytok a bývanie v Nitre sa spája aj Fórum dizajnu, ktoré oslávilo už svoj 20. ročník. Súčasťou odborného sprievodného programu boli aj konferencie na témy Trendy v bývaní a Prírodné materiály pre dom a byt.

 

Fanúšikovia ekologického bývania mali tiež možnosť vidieť novinky v oblasti moderných drevodomov. „Veľtrh Nábytok a bývanie 2017 v Nitre potvrdil rastúci záujem vystavovateľov aj návštevníkov o toto podujatie a predstavil najnovšie trendy v oblasti celého odvetvia zameraného na nábytok a bývanie,“ dodal Lužbeťák.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies