Vedenie trnavského Spartaka vydalo stanovisko k inzultácii trénera Ekhardta

NETKY.SK • 19 Máj 2013, 14:21 • 2 min
Vedenie trnavského Spartaka vydalo stanovisko k inzultácii trénera Ekhardta

TRNAVA - Vedenie futbalového klubu FC Spartak Trnava poskytlo TASR oficiálne stanovisko k údajnej inzultácii trénera Vladimíra Ekhardta nitrianskym divákom v sobotňajšom zápase 31. kola Corgoň ligy (3:3).

slovakia

left justify in out

"Náš klub je smutný a sklamaný z toho, čo sa stalo po vylúčení na tribúnu nášmu trénerovi Vladimírovi Ekhardtovi. Úder do jeho tváre od jedného z domácich fanúšikov tvrdo odsudzujeme. Je nám ľúto, že bol napadnutý náš tréner, ktorého hlavný rozhodca vykázal na tribúnu. Takýto moment, ako z akčného filmu, nemá na žiadnom športovisku čo hľadať. Keďže udalosť, ktorá sa stala, je problémom nitrianskeho klubu, FC Spartak Trnava sa viac k tomuto incidentu nebude vyjadrovať a celú záležitosť necháme na doriešenie kompetentným orgánom. Každý divák nech si z detailných záberov urobí záver sám," uvádza sa v stanovisku, ktoré sprostredkoval PR a event manažér Spartaka Marek Ondrejka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies