Vedenie Slovana sa ohradilo: Hráči majú mzdy vyplatené do konca roka 2013

NETKY.SK • 25 Marec 2014, 13:10 • 2 min
Vedenie Slovana sa ohradilo: Hráči majú mzdy vyplatené do konca roka 2013

BRATISLAVA - Slovenský hokejový klub Slovan Bratislava poskytol v utorok oficiálne vyhlásenie, v ktorom sa ohradil proti medializovaným informáciám, že účastník KHL má finančné podlžnosti voči hráčom ešte z novembra minulého roka.

slovakia

left justify in out

Uvádzame vyhlásenie v plnom znení bez redakčných úprav:

 

"Denník Šport dnes zverejnil vo svojom článku informácie, podľa ktorých má HC SLOVAN Bratislava podlžnosti voči svojim hráčom ešte z  novembra minulého roka. HC SLOVAN Bratislava sa ohradzuje voči týmto informáciám. Hráči a realizačný tím A mužstva majú vyplatené všetky mzdy do konca kalendárneho roku 2013. Je pravdou, že mzdy pre hráčov sú momentálne v omeškaní 25 kalendárnych dní (28.2. je výplatným termínom miezd za mesiac január). Meškanie miezd je spôsobené výpadkom časti finančných príjmov klubu, ktoré boli viazané na postup mužstva do vyraďovacej fázy ligy. Akcionári klubu a manažment túto situáciu aktuálne rieši a hráči boli viackrát generálnym manažérom informovaní o spôsobe a termínoch vysporiadania záväzkov klubu voči nim. Všetky finančné záväzky budú uhradené v termínoch, ktoré klubom KHL ukladá príslušný reglement súťaže v súvislosti s ich účasťou v ďalšom ročníku."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies