Vedenie Red Bullu obhajuje Vettelovu oslavu so spálenými gumami

NETKY.SK • 31 Október 2013, 16:49 • 2 min
Vedenie Red Bullu obhajuje Vettelovu oslavu so spálenými gumami

ABU ZABÍ - Sebastian Vettel mal právo na Veľkej cene Indie oslavovať svoj štvrtý titul v F1 "driftovaním" dymiacich pneumatík a stewardi by mali byť v takýchto prípadoch zhovievavejší. Pre agentúru Reuters to uviedol šéf stajne Red Bull Christian Horner.

slovakia

left justify in out

Za oslavu titulu majstra sveta F1 dostal 26-ročný nemecký pilot napomenutie a jeho tím Red Bull pokutu 25.000 eur. Vettel počas oslavného kola roztočil monopost, "driftoval" až horeli gumy, vystúpil z monopostu s rukami na hlavou a pokľakol na asfalt a klaňal sa pred divákmi.

"Niekedy sa stanú veci, ktoré nie sú úplne v súlade s pravidlami. Z pohľadu tímu si však myslím, že mal úplne právo, aby to urobil. Myslím, že je to dobré pre šport a je hanbou, že sme za to dostali trest. Mám pochopenie pre stewardov pri dodržiavaní pravidiel, ale niekedy by mal zvíťaziť zdravý rozum," povedal Horner na obhajobu najmladšieho štvornásobného svetového šampióna v histórii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies