Večierok v Pensylvánii skončil streľbou: Hlásia päť mŕtvych a troch zranených

NETKY.SK • 10 Marec 2016, 10:03 • 2 min
Večierok v Pensylvánii skončil streľbou: Hlásia päť mŕtvych a troch zranených

WILKINSBURG - Päť mŕtvych a troch zranených si vyžiadala streľba, ku ktorej došlo v noci nadnes v meste Wilkinsburg v americkom štáte Pensylvánia. S odvolaním sa na miestnu políciu to oznámila regionálna televízia WPXI.

slovakia

left justify in out

Streľbou sa skončil súkromný večierok, ktorý sa konal v záhrade jedného z rodinných domov v 16-tisícovom Wilkinsburgu, ležiacom neďaleko Pittsburghu.

 

 

Čo presne sa na večierku odohralo, zatiaľ nie je jasné. Podľa vyšetrovateľov však zrejme strieľali minimálne dve osoby, a to z dvoch rozličných zbraní. Po dvojici predpokladaných páchateľoch sa stále pátra.

 

 

Priamo na mieste zomreli tri zranené ženy a jeden muž. Štvrtú ženu vyhlásili úradne za mŕtvu po prevoze do nemocnice, kde hospitalizovali aj ďalších troch zranených. Dvaja z nich sú podľa lekárov v kritickom stave, zatiaľ čo stav tretieho je stabilizovaný.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies