Vážna nehoda pri Zvolene: Žena narazila do stromu, jej 2-mesačná dcérka podľahla zraneniam

NETKY.SK • 23 Február 2017, 16:30 • 2 min
Vážna nehoda pri Zvolene: Žena narazila do stromu, jej 2-mesačná dcérka podľahla zraneniam

ZVOLEN – Dnes dopoludnia sme Vás informovali o vážnej dopravnej nehode, ku ktorej došlo za obcou Zolná v smere na Očovú (okres ZV).

slovakia

left justify in out

Ako sme uviedli došlo tu k dopravnej nehode osobného motorového vozidla Škoda Felícia, ktoré viedla 28-ročná vodička, ktorá za doposiaľ presne nezistených okolností zišla s vozidlom mimo cestu, kde narazila do stromu.

 

V čase nehody sa vo vozidle viezli aj jej dve maloleté dcérky (5 rokov, 2 mesiace). Na mieste zasahovali záchranári, ktorí celú posádku havarovaného vozidla previezli do nemocnice. S poľutovaním

musíme konštatovať, že dvojmesačné dievčatko, ktoré z miesta nehody prevážal vrtuľník do banskobystrickej nemocnice, žiaľ dnes popoludní ťažkým zraneniam podľahlo.

 

Jej staršia sestra je s ťažkým zranením hospitalizovaná v nemocnici. Pre objasnenie presnej príčiny vzniku dopravnej nehody bol k vyšetrovaniu prizvaný aj znalec z odboru cestnej dopravy.

 

Počas vyšetrovania budeme skúmať aj skutočnosť, či boli osoby vo vozidle aj riadne pripútané. Havarované vozidlo bude pre účely ďalšieho vyšetrovania zaistené. V súvislosti s tragickou nehodou bude začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies