Švarný po prehre s Rangers: "Parádny zápas, nemáme sa za čo hanbiť"

NETKY.SK • 3 Október 2011, 18:19 • 2 min
Švarný po prehre s Rangers: "Parádny zápas, nemáme sa za čo hanbiť"

Švarný po prehre s Rangers: "Parádny zápas, nemáme sa za čo hanbiť"

slovakia

left justify in out

img

Ivan Švarný, obranca a strelec jediného gólu Slovana: "Zo začiatku sme hrali dobrý hokej, v druhej tretine sme trocha zaspali. Myslím si však, že sme odohrali parádny zápas. V niektorých častiach hry bolo vidieť, že sú silnejší, predsa len hrajú v najlepšej lige na svete. V niektorých momentoch sme sa im ale úplne vyrovnali, takže to hodnotím super. Bola to síce exhibícia, ale od začiatku sme do toho išli ako do súťažného zápasu."
Branislav Konrád, brankár Slovana: "Chytalo sa mi dobre, škoda len toho druhého gólu. Chytil som si prvé dve-tri strely, potom sa chytá ľahšie. Zápas sa rozhodol hlavne pri dvojnásobnej presilovke súpera. Ustáť dvojminútové oslabenie piatich proti trom je veľmi ťažké, obzvlášť proti tímu ako sú Rangers. Myslím si, že sme odohrali dobrý zápas."
Miroslav Šatan, útočník Slovana: "Bol to pekný zážitok. Už pred zápasom som hovoril, že o výsledok ani tak nepôjde. Príjemne ma prekvapilo to, ako sme hrali prvých 25 minút, Rangers sa mi zdali týmto vývojom zaskočení. Celé to otočila presilovka, v ktorej padli dva góly, čo súpera upokojilo a potom už bol lepším mužstvom. V každom prípade je to pre chalanov výborná skúsenosť, hoci celých 60 minút nebolo ideálnych. Opakujem však, že prvých 25 bolo učebnicových, hrali sme výborne."
Ján Lipiansky, útočník Slovana: "Mali sme dobrý vstup do zápasu. Vedeli sme, aký súper proti nás stojí a čo môžeme očakávať. Škoda gólov v oslabení, tam sa to celé zlomilo. Prehrať s takýmto mužstvom však nie je žiadna hanba a sme radi, že sme si s nimi mohli zahrať. Bodaj by takých zápasov bolo viac."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies