Varga sa na Vianoce neplánuje prežrať, ale ešte uvidí

NETKY.SK • 22 December 2015, 15:39 • 2 min
Varga sa na Vianoce neplánuje prežrať, ale ešte uvidí

BRATISLAVA - Zemiakový šalát, veľa koláčov a rodinnej pohody. Na to všetko sa teší najlepší slovenský triatlonista Richard Varga v súvislosti s Vianocami.

slovakia

left justify in out

Športovec s prísnou životosprávou a tvrdým tréningom dobre vie, že len na pár dní v roku sa môže "odviazať" a veľmi si to váži.


"Teším sa na to, že nebudem robiť nič. Budem len pomáhať v kuchyni a tráviť čas s rodinou a blízkymi,“ odpovedal Richard Varga na otázku, čo bude robiť počas nadchádzajúcich sviatkov. Tréning na Štedrý deň pravdepodobne vynechá. Zato dobré jedlo si dopraje. "Príde mi hlúpe, aby som sa na Vianoce nevenoval rodine, ale tréningu. Konečne môžem dať aj ja im niečo naspäť. Teším sa na zemiakový šalát, veľa sladkostí, koláčov. Asi sa nebudem chcieť úplne prežrať, ale uvidíme. Podľa toho, ako mi bude chutiť," vravel Richard Varga v dobrej nálade počas vyhlásenia ankety Triatlonista roka, v ktorej dominoval siedmykrát v rade. Na vysvetlenie zvýšeného vianočného apetítu dodal: "Trénujem veľa a aj veľa spálim. Hocičo dám do seba, pôjde to hneď preč."


Už istý účastník olympijských hier v Riu de Janeiro rád trávi posledný deň v roku s kamarátmi na chate, najlepšie v Tatrách. "Tentoraz mi to nevyjde, predsa len dôležitý olympijský rok si vyžiada ešte viac prípravy a serióznosti. Dúfam, že o rok to bude iné," dodal Richard Varga, ktorý sa v prvých vážnych pretekoch roka 2016 predstaví 10. apríla v rámci Svetovej série v austrálskom Gold Coaste.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies