Van Buyten bol častejšie odpisovaný ako Messi najlepší

NETKY.SK • 4 Júl 2014, 18:20 • 2 min
Van Buyten bol častejšie odpisovaný ako Messi najlepší

BRAZÍLIA - Opora zadných radov belgickej futbalovej reprezentácie Daniel van Buyten bol počas kariéry odpísaný ako príliš starý a pomalý viackrát ako bol Lionel Messi korunovaný najlepším hráčom na svete.

slovakia

left justify in out

Van Buyten momentálne prekvapuje futbalovú verejnosť výkonmi na majstrovstvách sveta v Brazílii, ktoré od neho už len málokto očakával. Napriek tridsiatim šiestim rokom stále stojí obranca Bayernu Mníchov v srdci belgickej defenzívy a v sobotňajšom štvrťfinále vyzve na súboje skvelých argentínskych útočníkov. Po vynikajúcich štyroch zápasoch a víťazstvách Belgičanov je postup európskeho "čierneho koňa" turnaja v Brazílii reálny. Vek však môže zohrať dôležitú úlohu.

 

"Mám takmer 37 rokov, som na svetovom šampionáte. Všetko zatiaľ ide podľa plánov. Teším sa na Argentínu," poznamenal Van Buyten. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies