Valbuena v nemilosti fanúšikov Marseille, 23 minút sa nehralo

NETKY.SK • 21 September 2015, 10:06 • 2 min
Valbuena v nemilosti fanúšikov Marseille, 23 minút sa nehralo

PARÍŽ - V záverečnom nedeľňajšom súboji 6. kola najvyššej futbalovej súťaže vo Francúzsku hráči Marseille remizovali s Lyonom 1:1.

slovakia

left justify in out

Hostia viedli od 25. min, keď útočník Alexandre Lacazette premenil pokutový kop. Domáci hrali od 43. min bez vylúčeného stredopoliara Romaina Alessandriniho, ale v 68. min napriek tomu vyrovnal na konečných 1:1 obranca Karim Rekik.

Stretnutie okrem množstva faulov poznačili aj nepokoje na tribúnach a rozhodca Ruddy Buquet po hodine hry poslal hráčov predčasne do kabín po tom, čo fanúšikovia Marseille zahádzali hraciu plochu fľašami, rôznymi svetelnými raketami a dymovnicami. Stretnutie bolo prerušené na 23 minút, neskôr sa dohralo, ale skóre sa už nemenilo.

 

Nepokoje fanúšikov boli spojené najmä s osobou Mathieua Valbuenu. Dlhoročný hráč Marseille sa predstavil na Stade Vélodrome prvýkrát v drese Lyonu a niektorí jeho "bývalí" fanúšikovia to nemohli stráviť. V jednom okamihu počas druhého polčasu pri zahrávaní rohového kopu sa hádzanie predmetov na ihrisko v blízkosti Valbuenu zosilnilo natoľko, že mu museli pomáhať šiesti členovia usporiadateľskej služby. "Si zradca," mohol si prečítať Valbuena na jednom z bannerov v hľadisku. "Na ihrisko dopadli aj dve - tri pivové fľaše. Klub za to preberá zodpovednosť,“ uviedol prezident Olympique Marseille Vincent Labrunne pre Canal Plus.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies