V Žiline sa vykoľajil osobný vlak, vlaky budú meškať

NETKY.SK • 26 November 2016, 15:55 • 2 min
V Žiline sa vykoľajil osobný vlak, vlaky budú meškať

BRATISLAVA - Na žilinskej vlakovej stanici sa dnes vykoľajil osobný vlak.

slovakia

left justify in out

Pri nehode sa nik nezranil, no všetky vlaky prechádzajúce cez Žilinu budú meškať, agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) Martina Pavliková. Osobný vlak ŽSR sa na železničnej stanici Žilina vykoľajil dnes o 13:50, keď smeroval zo Žiliny do Čadce. Pri odchode sa na výhybke vykoľajil rušeň aj všetky štyri vozne vlakovej súpravy. „Pri nehode sa našťastie nikto nezranil, všetci cestujúci sa dostali bezpečne z vlaku a vrátili sa späť do železničnej stanice," uviedla v tlačovej správe hovorkyňa železníc.


ŽSR okamžite začali odstraňovať následky nehody, a to aj s pomocou špeciálneho žeriavu. Až do ich odstránenia je "prejazd vlakov cez železničnú stanicu Žilina je možný, avšak bolo treba úplne preorganizovať dopravu v železničnej stanici Žilina, v dôsledku čoho musia cestujúci počítať s meškaním", dodala Pavliková. Príčiny nehody sa vyšetrujú a výška škody zatiaľ nie je známa.

 

„Železnice Slovenskej republiky sa ospravedlňujú cestujúcim za spôsobené komplikácie a robia všetko pre odstránenie vykoľajeného vlaku a opravu," dodáva sa v tlačovej správe.


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies