V Žiline sa premlelo takmer 70 hráčov, o Mikulovi čoskoro

NETKY.SK • 25 Marec 2015, 13:53 • 2 min
V Žiline sa premlelo takmer 70 hráčov, o Mikulovi čoskoro

ŽILINA - V Žiline si v úspešnej baráži s Detvou zachovali extraligovú príslušnosť a predstavitelia klubu už začínajú spriadať plány na nasledujúci hokejový ročník.

slovakia

left justify in out

"Vyhodnotíme si, čo bolo dobré, čo zlé a ako pôjdeme do ďalšej sezóny. Aj otázka trénera Petra Mikulu sa bude riešiť v najbližšom čase. S hráčmi prebehli nejaké ústne debaty, ale je to všetko len vo verbálnej rovine. Zmluvy ešte nemajú," uviedol pre web Hokejportal.sk generálneho riaditeľa MsHK Žilina Imreho Valášeka. 

 

Hokejisti spod Dubňa bojovali o udržanie sa v najvyššej súťaži štvrtýkrát za uplynulých päť rokov, čo by sa v budúcnosti malo zmeniť. Spomenutý web pripomenul, že v klube sa počas sezóny premlelo takmer 70 hráčov. "Sme jedno z najväčších miest na Slovensku a v extralige. Ľudia tu hokej majú radi a zaslúžia si, aby sa tu hralo na úplne inej úrovni. Verím, že o rok aj naši fanúšikovia zažijú atmosféru play-off, ktorá má úplne iný náboj ako dlhodobá súťaž," zaželal si Valášek. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies