V závere sezóny môže Chelsea rozhodnúť o majstrovi aj zostupujúcich

NETKY.SK • 11 Február 2016, 19:24 • 2 min
V závere sezóny môže Chelsea rozhodnúť o majstrovi aj zostupujúcich

LONDÝN – Napriek katastrofálnej sezóne londýnskej Chelsea, by si fanúšikovia mohli užiť aspoň zaujímavý záver aktuálneho ročníka Premier League. Chelsea bude mať v totiž rukách osud nového majstra aj zostupujúcich tímov.

slovakia

left justify in out

Po odchode trénera Mourinha sa výkony hráčov zlepšili pod vedením Guusa Hiddinka. Chelsea však stále patrí až 13. priečka a od pásma zostupu ju delí iba sedem bodov. Na vedúci Leicester City stráca už neuveriteľných 23 bodov, čomu by pred sezónou neveril asi nikto.
 

Chelsea neprehrala už deväť ligových zápasov v rade, avšak až šesť z nich sa skončilo remízou. Týmito výkonmi položili pevný základ na lepšiu druhú polovicu sezóny, v ktorej závere môžu rozhodovať o novom majstrovi Premier League a rovnako aj o zostupujúcich tímoch.

 


 

Vyžrebovanie aktuálnej sezóny dáva zverencom Guusa Hiddinka možnosť rozhodnúť o majstrovi, keďže posledné tri domáce zápasy odohrajú postupne s Manchestrom City (34.kolo), Tottenhamom (36.kolo) a v poslednom 38.kole privítajú čierneho koňa Leicester City.

 

Naopak v 35. kole zavítajú na ihrisko Bournemouthu a v 37. kole zase odohrajú svoj predposledný zápas sezóny v Sunderlande, teda u tímov, ktoré pravdepodobne budú bojovať o záchranu do posledného kola.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies