V Žarnovici sa organizuje súťaž o najkrajšiu tekvicu

NETKY.SK • 27 September 2012, 11:45 • 2 min
V Žarnovici sa organizuje súťaž o najkrajšiu tekvicu

V Žarnovici sa organizuje súťaž o najkrajšiu tekvicu - Zaujímavosti Mestský úrad v Žarnovici organizuje súťaž o najkrajšiu tekvicu. Tekvice s prívlastkom naj - najkrajšia a najväčšia - bude 17.

slovakia

left justify in out

img

Mestský úrad v Žarnovici organizuje súťaž o najkrajšiu tekvicu. Tekvice s prívlastkom naj - najkrajšia a najväčšia - bude 17. októbra hodnotiť odborná porota. 

"Oddelenie kultúry, mládeže a športu organizuje súťaž o najkrajšiu tekvicu už piatykrát. Aj tentoraz je základnou podmienkou v súťaži priniesť alebo aj doviezť tekvicu, ktorá bude niečím zvláštna a osobitá," priblížil podujatie vedúci oddelenia kultúry, mládeže a športu Mestského úradu v Žarnovici Jozef Piecka. 

Okrem hlavných ocenení je pre súťažiacich pripravená aj cena primátora, viceprimátorky a cena oddelenia kultúry, mládeže a športu mestského úradu. 

"Súčasťou programu, ktorý sa začne o 17.00 h v parku pri kostole na ulici Andreja Sládkoviča, bude vystúpenie Casanova - spoločnosti veselých šermiarov z Banskej Bystrice, ktoré bude tiež zamerané na tekvicovú tematiku. Na občerstvenie bude pripravená pravá žarnovická tekvicová polievka," dodal Piecka. 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies