V ukradnutej peňaženke bolo štyritisíc eur

NETKY.SK • 20 November 2014, 15:52 • 2 min
V ukradnutej peňaženke bolo štyritisíc eur

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti z policajného oddelenia Nové Mesto žiadajú občanov o pomoc pri pátraní po dosiaľ neznámych páchateľoch krádeže v bratislavskom nákupnom centre.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa bratislavskej polície Karina Považanová, podľa doterajšieho vyšetrovania sa krádež stala v nedeľu 16. novembra poobede. Podľa Považanovej dvaja páchatelia ukradli poškodenému peňaženku z vrecka bundy. Okrem dokladov a platobných kariet v nej bolo štyritisíc eur a približne dvetisíc českých korún, čo je v prepočte približne 72 eur.

 

Polícia začala v tomto prípade trestné stíhanie vo veci úmyselného prečinu krádeže. Polícia prosí občanov, aby na telefónnom čísle 09610 33155, na telefónnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení oznámili akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri stotožnení osôb. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies