V Trenčíne si kompetencie generálneho manažéra podelili Daňo a Hartmann

NETKY.SK • 6 September 2013, 11:34 • 2 min
V Trenčíne si kompetencie generálneho manažéra podelili Daňo a Hartmann

TRENČÍN - V Dukle Trenčín si podelili kompetencie generálneho manažéra dve známe postavy histórie tamojšieho hokeja Jozef Daňo a Eduard Hartmann.

slovakia

left justify in out

Doteraz túto funkciu vykonával Andrej Kollár, ktorý sa jej v závere minulej sezóny vzdal. Pôvodne vedenie chcelo prehovoriť na post generálneho manažéra Jána Pardavého, ten sa však rozhodol pokračovať v kariére vo francúzskom Štrasburgu.

"Asi pred dvoma týždňami ma oslovil jeden z akcionárov klubu Viliam Ružička a opýtal sa ma, či by som sa nechcel stať novým generálnym manažérom Dukly. Povedal som mu, že si to musím premyslieť. Klubu pomôžem, ale oficiálne sa generálnym manažérom nestanem. Takýto post si vyžaduje, ako sa hovorí, celého človeka, ktorý musí byť v pracovnej pohotovosti od rána do noci. A ja teraz neviem povedať, či v nej budem môcť pôsobiť mesiac, dva, rok či viac. Navyše, po sezóne som sa vzdal pozície asistenta trénera pri tíme práve z dôvodu, že chcem viac sledovať svojho syna Marka a užívať si v hľadiskách jeho zápasy v KHL," povedal pre denník Šport Jozef Daňo, ktorý bol donedávna asistentom Róberta Kalábera. 

V klube oslovili aj Eduarda Hartmanna, ktorý už v minulosti bol generálnym manažérom Dukly. Bývalý reprezentačný brankár sa rozhodol pomôcť klubu. "Prečo nie. Nemal som s tým problém. S Jozefom sme si celú agendu rozdelili a pomáhame si navzájom. Ja robím skôr také technické veci a papiere, zmluvy či registračky. Doháňame, čo sa dá, veď o chvíľu sa začína súťaž. Preto cez papiere niekedy ani nevidíme," dodal pre Šport Hartmann. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies