V Senici už s istotou novici Leško, Morong a Mehremič

NETKY.SK • 11 Január 2016, 15:30 • 2 min
V Senici už s istotou novici Leško, Morong a Mehremič

SENICA - V slovenskom klube FK Senica sú zatiaľ istými novými tvárami traja futbalisti. S mužstvom zo Záhoria, ktorému po jesennej časti patrí 7. priečka vo Fortuna lige, sa pripravujú so 16 gólmi najlepší strelec druhej najvyššej súťaže skupina východ Dávid Leško z 1. FC Tatran Prešov (zmluva na dva roky), ďalej Adam Morong z druholigového FC Nitra ako aj bosniansky obranca Adi Mehremič, naposledy účinkujúci v českom Frýdku-Místku.

slovakia

left justify in out

"Cítim sa fajn. O Senici som počul len dobré veci, zatiaľ sa to potvrdzuje. Už na prvý dojem na mňa Senica zapôsobila. Je to navyše klub, ktorý má ambície a chce byť medzi najlepšími na Slovensku," cituje oficiálna internetová stránka "Záhorákov" pochvalné slová 23-ročného rodáka zo Sarajeva Mehremiča, ktorý s vedením FK Senica podpísal kontrakt na 2,5 roka. Tréner Juraj Sabol si od spomenutého tria sľubuje najmä skvalitnenie ofenzívy a predovšetkým viac strelených gólov.

 

V Senici majú na skúške aj brankára Františka Placha z FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa, záložníka Šimona Šmehyla z FC Nitra či Mateja Draška z Petržalky. "Vyberali sme futbalistov, ktorým nerobí problém hrať jeden na jedného a ktorí vedia strieľať góly. Až čas však ukáže, či sme vybrali správne. O jednom, dvoch menách asi ešte budeme hovoriť ako o našich ďalších posilách," doplnil pre web fksenica.eu kouč Juraj Sabol.

 

Podľa jeho slov bude zimná príprava pestrá a náročná. U hráčov táto časť sezóny nebýva príliš obľúbená: vnímajú ju ako nutné zlo, ale zároveň si uvedomujú, že je nevyhnutná. "S realizačným tímom sme si sadli a pripravili dobrý plán na najbližšie dva mesiace. Zima je dlhá, preto bude určite priestor aj na dobíjanie bateriek, no nebude to len o tom. Veľa chceme pracovať s loptami a s priestorom. Bude to pestré, aby sa hráči na tréningoch nenudili," dodal tréner FK Senica.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies