V semifinále EUHL budú slovensko-české derby

NETKY.SK • 28 Marec 2014, 19:08 • 2 min
V semifinále EUHL budú slovensko-české derby

BRATISLAVA - Prvý ročník Európskej univerzitnej hokejovej ligy (EUHL) sa pomaly blíži ku koncu základnej časti.

slovakia

left justify in out

Začiatkom budúceho týždňa sa uskutočnia prvé súboje play-off v histórii súťaže.


Premiérový duel vyraďovacej časti sa odohrá už v pondelok 31. marca v Trenčíne. Presne v ten istý deň sa ešte v hlavnom meste Slovenska uskutoční posledný zápas základnej časti, v ktorom sa stretnú dva bratislavské tímy Paneuropa Kings Bratislava a VŠEMvs Bratislava Managers. Tento zápas však už nijako neovplyvní postavenie štyroch postupujúcich mužstiev. 

Najúspešnejším a tabuľkovo najlepším tímom súťaže je zatiaľ Univerzita Karlova Praha, ktorý do play-off postúpila zo základnej časti bez jedinej prehry. Súperom Pražanov budú CityU Gladiators z Trenčína. „V príprave na play-off oproti základnej časti nastal jediný rozdiel - snažíme sa klásť dôraz najmä na založenie útoku a presilovky, pretože tam nám to posledné zápasy škrípalo. Nálada v tíme je však veľmi dobrá, chalani sa na play off tešia. Je to predsa vrchol sezóny a najmä chceme byť pre Prahu viac ako dôstojným súperom,“ povedal kapitán CityU Gladiators Mário Kovalčík. 


Druhú dvojicu vytvoria bratislavské mužstvo Paneuropa Kings a UTB Zlín, ktorý si výhrou v poslednom zápase zabezpečili tretie miesto po základnej časti. V semifinále súťaže sa tak uskutočnia hneď dve česko-slovenské derby. „Nálada v mužstve sa nemení ani pred play-off. Stále vládne super atmosféra a každý sa teší na tréningy. Samozrejme, mysľou sme už na zápasoch play-off proti Zlínu, na ktoré sa zodpovedne pripravujeme. Napriek tomu, že sme vyhrali oba súboje základnej časti, ktoré sme proti nim odohrali, nič nepodceňujeme. Od stretnutia k stretnutiu pôjdeme s cieľom prebojovať sa do finále a tam vyzvať lepšieho z dvojice Praha - Trenčín,“ doplnil kapitán bratislavských Paneuropa Kings Mário Kovalčík.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies