V Reale nemyslia na prekonanie rekordu

NETKY.SK • 28 November 2014, 14:52 • 2 min
V Reale nemyslia na prekonanie rekordu

MADRID - Futbalový Real Madrid sa podľa trénera Carla Ancelottiho stopercentne koncentruje na prípravu na sobotňajší zápas La Ligy na ihrisku Málagy a neznepokojuje sa prekonaním klubového rekordu v počte víťazných zápasov v rade.

slovakia

left justify in out

"Biely balet" vyhral ostatných päťnásť súťažných súbojov, naposledy prehral v septembri v najvyššej domácej súťaži s Atléticom Madrid. Pätnásť výhier v rade dosiahol Real už aj v sezónach 1960/1961 a 2011/2012.

 

"Nehovoríme o tom, na stretnutie sa pripravujeme ako na každé iné. Nič sa na našej príprave a cieľoch nemení, pretože vieme, že to bude ďalší náročný zápas. Najdôležitejšia vec je pokračovať v našich doterajších výkonoch, odohrať kvalitný súboj a udržať si vedúce postavenie v tabuľke," povedal podľa denníka Marca Ancelotti. 

 

Po dvanástich kolách Primera División je Real v tabuľke o dva body pred Barcelonou, ktorá v nedeľu hrá so štvrtou Valenciou. Málaga je momentálne šiesta, pred týždňom prehrala s Atléticom 1:3. Real nastúpi v sobotu bez stredopoliara Samiho Khediru, ktorý má problémy s chrbtom. Mimo hry je aj chorvátsky stredopoliar Luka Modrič. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies