V Prešovskom kraji skončilo cez deň mimo cesty niekoľko áut

NETKY.SK • 6 Január 2015, 17:29 • 2 min
V Prešovskom kraji skončilo cez deň mimo cesty niekoľko áut

POPRAD - Počas dnešného dňa museli hasiči v Prešovskom kraji pomáhať viacerým vodičom, ktorí so svojimi autami zapadli v záveji alebo v dôsledku šmyku zišli z cesty.

slovakia

left justify in out

Operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove Róbert Durkáč pre TASR uviedol, že prvý výjazd bol už pred 7. hodinou, keď pri obci Okrúhle v okrese Svidník zapadlo prvé auto.
      

Následne skončilo vozidlo v záveji aj pri Behárovciach v Levočskom okrese, a to krátko po 7. hodine. V dopoludňajších hodinách hasiči pomáhali aj ďalším vodičom, a to v Tatranskej Lomnici, na ceste pri Kežmarku a v Raslaviciach v okrese Bardejov.
      

"Krátko po 12. hodine sme mali aj menšiu reťazovú nehodu, na ceste medzi Štrbským Plesom a Starým Smokovcom sa zrazili tri autá. Ale nebolo to nič vážne, nikto tam neutrpel zranenie," doplnil Durkáč. Poobede museli hasiči pomáhať aj zapadnutému autu na ceste medzi Spišskou Belou a Tatranskou Kotlinou. Posledný výjazd v súvislosti s uviaznutým vozidlom mali príslušníci HaZZ z Vysokých Tatier na ceste medzi Vyšnými Hágmi a Popradským Plesom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies