V Piešťanoch zatiaľ bez trénera, ako prvého oslovia Gudasa

NETKY.SK • 9 Apríl 2015, 12:04 • 2 min
V Piešťanoch zatiaľ bez trénera, ako prvého oslovia Gudasa

PIEŠŤANY - V hokejovom extraligovom tíme ŠHK 37 Piešťany sa budú otázkou hlavného trénera zaoberať až v závere apríla, ako prvého oslovia doterajšieho kouča Lea Gudasa. Čech prišiel k mužstvu počas sezóny namiesto Romana Sýkoru, dotiahol tím z kúpeľného mesta do play-off, kde vo štvrťfinále prehral s Košicami 2:4 na zápasy.

slovakia

left justify in out

"Bude prvý, koho oslovíme. Práve s ním sme dohodnutí na telefonáte koncom apríla. Teraz je v zahraničí, išiel za synom. Pri rozlúčke som mu veľmi poďakoval, odviedol tu dobrú prácu. Rád by som sa s ním znovu stretol v jednom tíme, ale veľa bude záležať aj od iných ponúk, ktoré dostane," uviedol v rozhovore pre Hokejportal.net prezident piešťanského klubu Jaroslav Lušňák. Po vymenovaní trénera budú známe aj prípadné zmeny v kádri.

 

Piešťany skončili v Tipsport extralige 2014/2015 na ôsmom mieste, klub sa boril aj s ekonomickými problémami. Jaroslav Lušňák priznáva, že po ekonomickej stránke bola sezóna jedna z najhorších, keďže možnosti sponzorov investovať do športu sú limitované. "Ale nejakým spôsobom sa to podarilo zvládnuť. Ostali nejaké podlžnosti, ktoré si chceme v dohľadnej dobe vyrovnať, potom môžeme uvažovať o novej sezóne. Partnerov je čoraz menej. Tí, ktorí dajú do športu financie, vlastne vyťahujú peniaze z vlastného vrecka namiesto toho, aby ich investovali do rodiny či do ďalšieho biznisu. A nemajú z toho nič okrem toho, že ich logo niekto vidí na mantineloch. Firmy majú vlastné problémy, aby prežili, a nie ešte financovali taký nákladný šport, ako je hokej. Podmienky pre sponzoring a reklamných partnerov sa z roka na rok zhoršujú. Ostáva iba veriť, že sa to zastaví prijatím Zákona o športe," doplnil pre Hokejportal.net Jaroslav Lušňák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies