V petržalskom DK je dnes Homeless Juniáles 2014

NETKY.SK • 28 Jún 2014, 16:59 • 2 min
V petržalskom DK je dnes Homeless Juniáles 2014

BRATISLAVA - V petržalskom Dome kultúry v Zrkadlovom háji začali v tejto chvíli plesať bezdomovci, predajcovia časopisu Nota bene spolu s ďalšími účastníkmi na Homeless Juniálese 2014.

slovakia

left justify in out

Ide už o 5. ročník tejto spoločenskej udalosti roka pre ľudí bez domova.
      

"O hudbu počas celého večera sa postarajú Sendreiovci a skupina Karavana, vystúpia akrobati i žongléri a svoje majstrovstvo predvedú i členovia Tanečnej školy Credance. Juniáles moderuje Adela Banášová. Nebudú chýbať ani zábavné súťaže a vyhlásenie kráľovnej a kráľa plesu," uviedla Miroslava Geistová z organizačného tímu juniálesu.
      

Homeless Juniáles je miestom stretnutia ľudí bez domova s tými, čo domov majú. "Toto je večer, kde sa stierajú rozdiely a veselíme sa spolu. Sedíme za jedným stolom, tancujeme, rozprávame sa a jediné, čo nám všetkým hrozí, je, že prídeme o pár predsudkov," vysvetlila zámer podujatia Sandra Tordová, riaditeľka občianskeho združenia Proti prúdu, ktoré vydáva časopis Nota bene. Ako dodala, pre predajcov časopisu bude ocenením aj účasť ľudí na plese z radov širokej verejnosti. Veríme, že Homeless Juniáles bude večerom, počas ktorého zbúrame ďalšiu zo zbytočných bariér medzi ľuďmi.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies