V Pakistane sa zrazil autobus s cisternou. Zahynulo takmer 60 ľudí!

NETKY.SK • 11 Január 2015, 09:49 • 2 min
V Pakistane sa zrazil autobus s cisternou. Zahynulo takmer 60 ľudí!

KARÁČÍ - Najmenej 57 obetí na životoch si dnes v Pakistane vyžiadala zrážka cisternového kamióna s autobusom, ktorá sa odohrala neďaleko prístavného mesta Karáči.

slovakia

left justify in out

Píše o tom agentúra AP.
      

Do nemocníc previezli doteraz 57 tiel. Mnohé z nich sú obhorené na nepoznanie, takže identifikácia sa uskutoční na základe analýzy DNA. Predpokladá sa, že počet obetí sa ešte môže zvýšiť. Štyria ľudia boli pri nehode zranení.  
      

Autobus, ktorý prevážal asi 50 ľudí, narazil do cisternového kamióna idúceho vysokou rýchlosťou. Kamión údajne prešiel do protismeru. Po zrážke autobus okamžite vzbĺkol. Podľa policajných zdrojov sa niekoľkým cestujúcim z neho podarilo vyskočiť cez okná.
      

Pakistan drží desivý rekord v počte smrteľných dopravných nehôd, pod ktoré sa podpisuje katastrofálny stav ciest, nedostatok skúseností vodičov a zlý technický stav áut.    




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies