Tomi Kid pomáha sociálne slabším rodinám. Hľadá rodinu, ktorej by spravil krásne Vianoce. Viete o niekom?

NETKY.SK • 30 November 2020, 11:23 • 2 min
Tomi Kid pomáha sociálne slabším rodinám. Hľadá rodinu, ktorej by spravil krásne Vianoce. Viete o niekom?

BRATISLAVA – Slovenský profesionálny boxer Tomi “Kid“ Kovács ukázal, že má veľké srdce. S jeho rodinou pripravili vianočnú výzvu, ktorej cieľom je obdariť nejakú rodinu zo sociálne slabšieho prostredia a tak im spraviť krásne Vianoce.

slovakia

left justify in out

V príspevku, ktoré uverejnil Tomi “Kid“ Kovácz počas prvej adventnej nedele, vyzval verejnosť a svojich fanúšikov, aby mu posielali nápady, koho by tento rok mohla jeho rodina obdarovať.

 

Takéto pekné gesto robí pritom naša boxerská jednotka už každoročne. Snaží sa tak spríjemniť vianočné sviatky tým, ktorí si to jednoducho z finančných dôvodov nemôžu dovoliť.

 

„Aj tento rok sa naša rodinka Kidovcov dohodla s Ježiškom, že spoločne urobíme krajšie Vianoce rodinkám, ktoré to v tomto ťažkom období potrebujú. Prosíme Vás o pomoc, ak viete o niekom komu by sme vedeli pomôcť, tak nás kontaktujte,“ vyzval Tomi vo videu.

 

V prípade, ak viete o niekom, kto túto pomoc potrebuje, môžete svoje nápady posielať na jeho mailovú adresu tomy@tomykid.com alebo prostredníctvom sociálnych sietí.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona