V noci si dajte pozor: Na celom Slovensku bude fúkať silný vietor, na severe bude snežiť

NETKY.SK • 1 December 2016, 14:13 • 2 min
V noci si dajte pozor: Na celom Slovensku bude fúkať silný vietor, na severe bude snežiť

BRATISLAVA - Na celom území Slovenska bude v noci zo štvrtka na piatok silne fúkať. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal výstrahu 2. stupňa pred vetrom pre severné a juhozápadné Slovensko vrátane Bratislavy, kde môže rýchlosť vetra v nárazoch dosiahnuť 23 - 28 m/s (80 - 100 km/h), na hrebeni Tatier, Fatier a Malých Karpát 28 až 33 m/s (90 až 120 km/h).

slovakia

left justify in out

Pre krajný západ, juh stredného Slovenska a východ krajiny platí výstraha 1. stupňa pred vetrom. Fúkať by malo dnes od 18:00 do piatku poobedia.

 

img

 

Pre sever Slovenska zostávajú v platnosti aj výstrahy pred snežením. V okresoch Bytča, Žilina, Kysucké Nové Mesto, Čadca, Námestovo, Tvrdošín, Dolný Kubín a Liptovský Mikuláš platí výstraha 2. stupňa pred snežením do piatku 12:00. Výstraha 1. stupňa je v okresoch Púchov, Považská Bystrica, Turčianske Teplice, Martin, Ružomberok, Banská Bystrica, Brezno a Poprad.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies