Polícia varuje vodičov, aby cenné veci nenechávali v aute na viditeľnom mieste

NETKY.SK • 13 Jún 2019, 16:59 • 2 min
Polícia varuje vodičov, aby cenné veci nenechávali v aute na viditeľnom mieste

BANSKÁ BYSTRICA – Banskobystrická polícia vyšetruje prípad krádeže vlámaním do motorového vozidla, ku ktorému došlo v noci z 11. na 12. júna na ulici Na Karlove v Banskej Bystrici.

slovakia

left justify in out

O tom vo štvrtok informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Páchateľ na aute rozbil okná, ukradol autorádio a aj kufrík s akumulátorovou vŕtačkou, nabíjačkou a vrtákmi. Majiteľovi vznikla krádežou a poškodením škoda odhadnutá na viac ako 400 eur.

 

img

 

"Ľudia si v aute nechávajú rôzne veci, a potom si na ňom nájdu rozbité okno. Páchateľ čo vidí, to zoberie - príležitosť robí zlodeja. Sú aj takí, ktorí podobné príležitosti priam vyhľadávajú. Preto netreba nič nechávať na viditeľných miestach. Aj zdanlivo bezcenná vec môže zlodeja prilákať. Na krádež mu stačí len niekoľko sekúnd," upozornila Faltániová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies