V New Jersey otvoria reštauráciu pripomínajúcu klub CBGB

NETKY.SK • 22 December 2015, 14:13 • 2 min
V New Jersey otvoria reštauráciu pripomínajúcu klub CBGB

BRATISLAVA - Na Newark Liberty International Airport v americkom New Jersey otvoria reštauráciu, ktorá bude pripomínať legendárny newyorský klub CBGB.

slovakia

left justify in out

Nové priestory premenujú z pôvodného kompletného názvu CBGB - OMFUG (Country, Bluegrass, Blues and Other Music For Uplifting Gormandizers) na CBGB L.A.B. (Lounge and Bar). Letiskovú reštauráciu povedie Harold Moore. Návštevníci a návštevníčky si budú môcť objednať šaláty, sendviče, ryby, kura a ďalšie jedlá. Dátum otvorenia zatiaľ nie je známy.

 


CBGB založil v roku 1973 v East Village Hilly Kristal, ktorý chcel v klube ponúkať country, bluegrassových a bluesových interpretov. Neskôr tam však začali hrávať predstavitelia punk-rocku či new wave ako Ramones, Television, Blondie, Talking Heads či Patti Smith, ktorá v októbri 2006 odohrala v klube pred jeho zatvorením posledný koncert. Hilly Kristal zomrel 28. augusta 2007. O CBGB vznikol v roku 2013 aj rovnomenný film, v ktorom si zahrali napríklad Alan Rickman, Malin Akerman, Johnny Galecki či Taylor Hawkins z Foo Fighters.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies