V mužovom byte na Cypre našli obrovské množstvo výbušnej látky

NETKY.SK • 28 Máj 2015, 08:01 • 2 min
V mužovom byte na Cypre našli obrovské množstvo výbušnej látky

NIKÓZIA - Polícia na Cypre v stredu vypočúvala muža, u ktorého našla doma obrovské množstvo dusičnanu amónneho, potenciálnej výbušniny. Informovala o tom tlačová agentúra Reuters s odvolaním sa na policajné zdroje.

slovakia

left justify in out

Takmer dve tony látky sa našli v byte v juhovýchodnom pobrežnom meste Larnaka. Muž (26) má libanonský pôvod, ale vlastní pas západnej krajiny. Na ostrov v Stredozemnom mori pricestoval pred týždňom.

 

"Dusičnan amónny je pokladaný za výbušnú látku," uviedol pre agentúru Reuters policajný zdroj, ktorý si želal zostať v anonymite. Polícia našla látku v balíkoch.

 

Ďalšie podrobnosti o prípade nie sú zatiaľ dostupné. Štátna rozhlasová stanica informovala, že muž sa nachádza vo väzbe. Pravdepodobne ho dnes predvedú pred sudcu, kde budú úrady žiadať uvalenie vyšetrovacej väzby.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies