PL: Newcastle takmer zdolal United, Rangnickovi sa výkon nepáčil

NETKY.SK • 28 December 2021, 11:27 • 2 min
PL: Newcastle takmer zdolal United, Rangnickovi sa výkon nepáčil

NEWCASTLE – Červení diabli s ďalším nevýrazným výsledkom. Domáci Newcastle v bráne s Martinom Dúbravkom takmer počas celého zápasu siahal na 3 body, no hostí zachránil striedajúci Edinson Cavani.

slovakia

left justify in out

 

Rangnick očakáva lepšie výkony

 

Edinson Cavani zachránil futbalistov Manchestru United pred prehrou v Newcastli po tom, ako "červení diabli" od siedmej minúty prehrávali po góle Allana Saint-Maximina 0:1. Uruguajský útočník, ktorý nastúpil v druhom polčase, im zariadil zisk bodu, keď v 71. minúte prekonal slovenského brankára Martina Dúbravku.

 

Pre Newcastle by bolo víťazstvo senzáciou. "Straky" bodovali v prebiehajúcej sezóne naplno len v jednom z devätnástich zápasov, keď vyhrali 1:0 nad Burnley, a patrí im predposledné miesto v tabuľke. Domáci hrali štvrté stretnutie za uplynulých šestnásť dní, pričom ich skóre v prechádzajúcich troch bolo 1:11 bez zisku bodu.

 

Hrali sme dobre, kvalitne sme bránili a nedovolili sme im toho veľa," povedal po zápase tréner Newcastlu Eddie Howe. „Myslím si, že sme mali najväčšie šance zápasu, Jacob Murphy mal dve dobré strely, Allan ďalšiu. S trochou šťastia sme mohli vyhrať."

 

 


Pre Manchester United to bol druhý nevýrazný výkon v rade. Tím prišiel o možnosť posunúť sa na piate miesto.

 

Výkon sa mi vôbec nepáčil. Snažíme sa lepšie kontrolovať zápasy a dnes sme nemali pod kontrolou takmer nič," povedal tréner hostí Ralf Rangnick. „Proti Palace sme doma hrali lepšie. Takéto jasné zápasy musíme vyhrávať."

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies