Ak sa chcete dať očkovať vakcínou Spikevax, na registráciu máte už len najbližšie dni

NETKY.SK • 6 Júl 2022, 15:14 • 2 min
Ak sa chcete dať očkovať vakcínou Spikevax, na registráciu máte už len najbližšie dni

BRATISLAVA - Ministerstvo zdravotníctva upozorňuje záujemcov, že registrovať sa dá len do 10. júla.

slovakia

left justify in out

Záujemcovia o očkovanie proti ochoreniu COVID-19 vakcínou Spikevax od výrobcu Moderna sa môžu na prvú dávku zaregistrovať do tejto nedele. Na posilňujúcu dávku do 8. augusta. 

 


„Vzhľadom na aktuálny záujem o očkovanie touto látkou a jej skladovací reťazec bude možné aplikovať prvú dávku do 29. júla. Ministerstvo v spolupráci s vakcinačnými centrami teda otvára posledné termíny očkovania prvých dávok," uviedlo ministerstvo zdravotníctva pre TASR. 

 

img


Od 30. júla sa budú môcť vakcínou očkovať len ľudia, ktorí čakajú na druhú dávku, alebo majú záujem o posilňujúcu dávku. „Očkovanie druhými a posilňujúcimi dávkami sa skončí 27. augusta," uviedlo ministerstvo. 

Registrácia na očkovanie je dostupná na stránke www.korona.gov.sk. Záujemcovia o vakcináciu môžu využiť aj termíny bez registrácie, ktoré sú zverejnené a aktualizované na webovej stránke ministerstva zdravotníctva.

 

 

Prečítajte si aj: Hnutie OĽaNO odmieta odchod Igora Matoviča z vlády a apeluje na SaS, aby sa vrátila k rokovaniam



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona