V maďarskom Segedíne hospitalizovali s hnačkou 12 občanov Sýrie

NETKY.SK • 4 August 2015, 14:08 • 2 min
V maďarskom Segedíne hospitalizovali s hnačkou 12 občanov Sýrie

BUDAPEŠŤ - V juhomaďarskom Segedíne hospitalizovali 12 občanov Sýrie s hnačkou. Hovorca polície Čongrádskej župy Szabolcs Szenti pre agentúru MTI uviedol, že chorých migrantov najskôr izolovali a začali nutné laboratórne vyšetrenia, ktorých výsledky budú známe do 48-72 hodín.

slovakia

left justify in out

Polícia potom zariadila prepravu pacientov do nemocnice. Policajti izolovali aj ďalších 34 narušiteľov hraníc, ktorí sú pod zdravotným dozorom. Župná zdravotná služba zariadila mimoriadnu dezinfekciu priestorov, v ktorých sa migranti nachádzali.

 

Hovorca zdôraznil, že polícia vykonala pre prípad šírenia nákazlivej choroby všetky zdravotné opatrenia. Jej príslušníci boli opakovane poučení a vybavení potrebnými ochrannými prostriedkami - ochranným rúškom, rukavicami, dezinfekčnými prostriedkami a zdravotnými balíčkami.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies