V londýnskom divadle sa zrútila časť stropu, hlásia vyše 80 zranených!

NETKY.SK • 20 December 2013, 06:54 • 2 min
V londýnskom divadle sa zrútila časť stropu, hlásia vyše 80 zranených!

LONDÝN - Vyše 80 ľudí utrpelo dnes zranenia pri zrútení časti stropu v londýnskom divadle Apollo, informovala spravodajská stanica BBC. Najmenej sedem ľudí previezli do nemocnice s ťažkými zraneniami.

slovakia

left justify in out

Podľa predbežných informácií polície k obetiam na životoch nedošlo. Príčina zrútenia stropu nie je zatiaľ známa. K nešťastiu došlo okolo 20.15 h miestneho času. Podľa hasičského zboru bolo v čase predstavenia v divadle okolo 700 ľudí, pričom všetkých uviaznutých už z budovy vyslobodili.

Policajné a hasičské jednotky dorazili na scénu v priebehu niekoľkých minút. Svedkovia uviedli, že videli vychádzať z divadla ľudí pokrytých prachom a sutinami, niektorí krvácali a plakali. Svedkovia počuli praskanie pred zrútením časti stropu. Očitý svedok nešťastia pre agentúru Reuters uviedol: "Videli sme ako strop spadol. Všade bol prach a ľudia kričali."

Divadlo sa nachádza na ulici Shaftesbury v oblasti West End v centre Londýna. Štvorposchodovú budovu postavili v roku 1901 a má kapacitu 775 sedadiel.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies