Smoliar finále Ligy majstrov sa vracia na Anfield Road

NETKY.SK • 4 Máj 2020, 18:52 • 2 min
Smoliar finále Ligy majstrov sa vracia na Anfield Road

ISTANBUL - Futbalový brankár Loris Karius s okamžitou platnosťou rozviazal zmluvu s Besiktasom Istanbul, kde je na hosťovaní z Liverpoolu. Dvadsaťšesťročný Nemec tvrdí, že mu turecký klub dlhuje peniaze.

slovakia

left justify in out

Vyjadrenie nemeckého gólmana 

"Je smutné, že sa to skončí takto, ale mali by ste vedieť, že som skúsil všetko, aby som našiel riešenie. Niekoľko mesiacov som bol veľmi trpezlivý a znovu a znovu som sa o tom rozprával s vedením. To isté sa dialo aj vlani," vyjadril sa na sociálnej sieti. 

 

Obvinenie klubu 

Karius prišiel do Besiktasu v roku 2018 na dvojročné hosťovanie, a v uplynulých týždňoch podal na klub sťažnosť na Medzinárodnú futbalovú federáciu (FIFA). Podľa jeho slov ho klub neplatí od momentu, keď tureckú Süper Lig v marci prerušili pre pandémiu koronavírusu. V tejto sezóne odchytal Karius za Besiktas 25 ligových zápasov, aj oba duely v K-skupine Európskej ligy proti Slovanu Bratislava.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa LORIS (@loriskarius),

 

Finále proti Realu ako zo zlého sna 

Neslávny hrdina finále Ligy majstrov spred dvoch rokov v Kyjeve má s Liverpoolom zmluvu až do roku 2022, podľa britských médií ho však "The Reds" po návrate hneď pošlú na ďalšie hosťovanie.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona