V Litvínove odvolali trénerov Jeřábka s Rosolom

NETKY.SK • 23 Október 2013, 09:00 • 2 min
V Litvínove odvolali trénerov Jeřábka s Rosolom

LITVÍNOV - Vedenie českého hokejového extraligistu Verva Litvínov sa rozhodlo odvolať trénerov Vladimíra Jeřábka a Petra Rosola. Mená ich nástupcov ešte nie sú známe, podľa informácií webu hokej.cz sú horúcimi kandidátmi Miloslav Hořava a Radim Rulík, ktorý naposledy spolupracovali počas ročníka 2010/2011 v Sparte Praha.

slovakia

left justify in out

Litvínov nevstúpil do sezóny zle, po šiestich kolách bol siedmy. Potom však nebodoval v ôsmich stretnutiach v rade. "S Petrom Rosolom nás odvolali. Prekvapilo ma, keď Litvínov prostredníctvom manažéra Kysleu vyhlásil, že udrží trénerov do reprezentačnej prestávky," vyhlásil pre hokej.cz Jeřábek, ktorý tím zo severných Čiech prevzal vo februári 2012 po Jiřím Kučerovi. V českej extralige 2013/2014 je to druhá trénerská zmena, po piatom kole skončil v Karlových Varoch Richard Žemlička, ktorého nahradil pôvodný asistent Karel Mlejnek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies