V Košiciach ukončili spoluprácu s trénermi Tomkom a Zůbekom

NETKY.SK • 20 Január 2015, 12:40 • 2 min
V Košiciach ukončili spoluprácu s trénermi Tomkom a Zůbekom

KOŠICE - Vedúci tím hokejovej Tipsport extraligy HC Košice mení trénerov, na lavičke úradujúceho majstra končí dvojica Anton Tomko a Pavol Zůbek. Vedenie klubu sa s nimi dohodlo na ukončení spolupráce.

slovakia

left justify in out

"K tomuto kroku sme sa rozhodli po nevýrazných výkonoch mužstva od začiatku tohto roka. Zmenou trénerskej dvojice chceme dať zároveň mužstvu nový impulz a zlepšiť výkony celého tímu. Máme za sebou náročné obdobie vrátane úspešného vystúpenia v hokejovej Lige majstrov a pred sebou nemenej náročný záver základnej časti i play-off, v ktorom chceme uspieť čo najlepšie. Novú trénerskú dvojicu chceme predstaviť čo najskôr tak, aby mužstvo viedla už v piatkovom derby s Popradom," uviedol na klubovom webe prezident HC Košice Juraj Mondík. 

 

Oceliari sú momentálne v tabuľke extraligy na prvom mieste s jednobodovým náskokom pred Banskou Bystricou. Prehrali však ostatné tri zápasy, naposledy na ľade poslednej Skalice 3:6. V roku 2015 zo šiestich zápasov získali šesť bodov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies