Vůjtka by chceli k reprezentácii Česi

NETKY.SK • 21 Február 2014, 13:43 • 2 min
Vůjtka by chceli k reprezentácii Česi

PRAHA - O budúcnosti súčasného trénera českej hokejovej reprezentácie Aloisa Hadamczika sa rozhodne na budúcu stredu.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Tréner Alois Hadamczik by mal podľa názoru českej verejnosti rezignovať na post pri reprezentačnom hokejovom mužstve, medzi jeho prípadnými nástupcami sa spomína aj meno Vladimíra Vůjtka. Hadamczik už krátko po štvrťfinálovej prehre s USA na olympijskom turnaji v Soči odmietol, že by sa chystal odstúpiť. Kormidelníka zatiaľ neoficiálne podržali aj členovia výkonného výboru, ktorým na budúcu stredu podá hodnotiacu správu a potom budú rozhodovať o jeho osude.

V českej verejnosti i hokejových kruhoch sa však diskutuje podľa webu iDnes.cz o nástupcoch Aloisa Hadamczika. Verejnosť by si želala na trénerskej stoličke súčasného kormidelníka slovenskej hokejovej reprezentácie Vladimíra Vůjtka. Ten s veľkou pravdepodobnosťou zostane naďalej na slovenskej lavičke. Okrem Vůjtka sa spomínajú aj Josef Jandač zo Sparty Praha, Vladimír Růžička zo Slavie Praha či Miloš Říha z Omska. Všetci sú však zmluvne viazaní vo svojich kluboch. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies