FOTO a VIDEO V gurmánskej reštaurácii podávajú krokodíla, ťavie mäso či axolotla

NETKY.SK • 16 Február 2016, 17:00 • 2 min
FOTO a VIDEO V gurmánskej reštaurácii podávajú krokodíla, ťavie mäso či axolotla

JOKOHAMA – Mnohí z vás už určite navštívili rôzne reštaurácie, v ktorých podávali naozaj tie najväčšie gurmánske jedlá. V japonskej Jokohame je však reštaurácia, kde si môžete pochutnať na chrumkavom hmyze, medveďovi, ťave či krokodílovi.

slovakia

left justify in out

Ochutnali by ste ťavie mäso alebo pštrosa? Alebo máte radšej chrumkavý hmyz, jašterice či bravčový mozog a genitálie? Samozrejme ľudia s citlivou povahou a slabým srdcom by ďalej čítať nemali.

Reštaurácia Chinju-ya v japonskej Jokohame podáva práve takéto špeciality a teší sa obrovskej popularite medzi domácimi aj turistami, ktorí chcú vyskúšať tie najnetradičnejšie jedlá, aké si len viete predstaviť.

Vloger DanYo Rin sa rozhodol skúsiť špeciality, ktoré táto reštaurácia ponúka a natočil to na video. Môžete si ho pozrieť, ako si pochutnáva na nohe z krokodíla, axolotlovi, ľudožravom žralokovi či severskom sobovi.

 



Po druhej svetovej vojne bola mestská štvrť Noge známa najmä pre čierny trh. Teraz je však domovom reštaurácií, ktoré na jedálnych lístkoch ponúkajú najrôznejšie príšery z celého sveta.

Reštaurácia Chinju-ya je otvorená približne šesť rokov a šéfkuchár Fukuoka sa môže pochváliť, že je odborníkom na vzácne a netradičné medzinárodné mäsité jedlá. Na ich Twitteri nájdete tie najrozmanitejšie a najexotickejšie výtvory šéfkuchára.

 

Exotické však nie sú iba hlavné jedlá, ale aj dezerty ako kontaminovaný puding, ktorý je plný červíkov. Zapiť to môžete napríklad fľašou hadieho saké.

 

Keď sa rozhodnete vyskúšať niektoré z netradičných pokrmov, tak sa pripravte na to, že to nie je najlacnejší špás. Pečené žabie stehienka vás vyjdú na €80 a vyprážaný axolotl (mlok) až na €170. Gurmáni však tvrdia, že to rozhodne stojí za to.

 

Guláš z prasačích mozgov a vareným vajcom

 

Kari z ťavieho mäsa a medvedí guláš

 

Grilované pirane

 

Sashimi z plutvy delfína

 

Mladé kuriatka grilované v celku

 

Jedlý hmyz...

 

..či šváby

 

Čierny škorpión

 

Vyprážaný axolotl

 

Pripravené na varenie - krokodílie nohy a rovnonožce

 

Axolotl v surovom stave

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies