V Galante dobil a okradol muža, hrozí mu až osem rokov

NETKY.SK • 4 Marec 2014, 15:05 • 2 min
V Galante dobil a okradol muža, hrozí mu až osem rokov

BRATISLAVA/GALANTA - Policajti odhalili páchateľa, ktorý ešte začiatkom februára na Matúškovskej ceste v Galante prepadol 35-ročného muža.

slovakia

left justify in out

Útočník ho udrel päsťou do tváre a keď spadol, niekoľkokrát ho kopol do hlavy a hrudníka. Nakoniec mu roztrhol zips na bunde a z vrecka mu ukradol peňaženku s 220 eurami, dokladmi a rôznymi kartami. Prepadnutý muž vyviazol s ľahkými poraneniami. Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, obvineniam z tohto činu čelí 52-ročný muž z Galanty. V prípade dokázania viny mu hrozí trest na tri až osem rokov.

V jednej z galantských reštaurácií zase úradoval zlodej. Z bundy prevesenej cez stoličku ukradol peňaženku. Z tejto krádeže obvinili 20-ročného miestneho mladíka, ide u neho už o opakovanú krádež. V prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročný trest. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies