V Česku našli v dome dve mŕtve ženy a batoľa

NETKY.SK • 13 August 2017, 21:33 • 2 min
V Česku našli v dome dve mŕtve ženy a batoľa

HRADEC KRÁLOVÉ - Smrť troch ľudí vyšetrujú od dnešného rána kriminalisti Královohradeckého kraja na severovýchode Čiech. Príbuzný našiel mŕtve telá dvoch žien a dvojročného batoľaťa v rodinnom dome v osade Prostřední Nová Ves, ktorá patrí k mestečku Lázně Bělohrad.

slovakia

left justify in out

Česká polícia už má podozrivého páchateľa, informoval spravodajský portál Novinky.cz.

Policajná hovorkyňa Iva Kormošová uviedla, že polícia prijala ráno po 07.00 h na linke 158 oznámenie o náleze troch mŕtvych tiel - išlo o dve ženy vo veku 55 a 29 rokov a o dvojročné dieťa. Podľa slov hovorkyne s najväčšou pravdepodobnosťou zomreli násilnou smrťou.

"Na mieste sme zadržali 29-ročného muža," spresnila Kormošová. "Udalosť nám oznámil brat mladšej ženy, ktorý sa vrátil domov po nočnej službe," dodala.

Zadržaný muž bol partnerom mladšej z mŕtvych žien. Polícia ho vypočúvala, avšak ďalšie informácie zatiaľ nechce poskytovať.

Podľa špekulácií bol zadržaný pod vplyvom drog alebo psychickej poruchy, napísal portál Novinky.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies