V centre Bratislavy možno besedovať s Naďou Urbánkovou

NETKY.SK • 7 September 2011, 18:43 • 2 min
V centre Bratislavy možno besedovať s Naďou Urbánkovou

V centre Bratislavy možno besedovať s Naďou Urbánkovou

slovakia

left justify in out

img

Posledné z podujatí pod názvom Káva u Zichyho bude v piatok 9. septembra v bratislavskom Starom Meste. Na nádvorí Zičiho paláca o 16.30 h sa záujemcovia stretnú s českou speváčkou a herečkou Naďou Urbánkovou.
      "Bude to posledný hosť z hviezd českej a slovenskej umeleckej scény. Akcia s diskusiou a prípadnou autogramiádou potrvá asi hodinu, moderátorom je herec Štefan Bučko," uviedol dnes pre TASR hovorca mestskej časti Tomáš Halán.
      Káva u Zichyho je nový kultúrny produkt na pôde Starého Mesta, ktorý využíva prítomnosť zaujímavých osobností českého a slovenského divadla v Bratislave. V deň, keď majú večer predstavenie, sa s nimi možno neformálne stretnúť na nádvorí Zičiho paláca. Aj preto je čas besedy nezvyklý.
      Diváci môžu vidieť Naďu Urbánkovú od 8. do 10. septembra v divadle Nová scéna, kde sa predstaví v špeciálnej úlohe Ernestíny Zámožnej v slávnom americkom muzikáli Hello, Dolly! v hlavnej úlohe s Ivanou Chýlkovou a mnohými ďalšími českými hercami.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies