V bytovom dome v Považskej Bystrici explodovala doposiaľ neznáma výbušnina

NETKY.SK • 27 Apríl 2021, 10:05 • 2 min
V bytovom dome v Považskej Bystrici explodovala doposiaľ neznáma výbušnina

V pondelok večerd došlo na sídlisku Stred v Považskej Bystrici k výbuchu, ktorý vystrašil obyvateľov celého bytového domu. Trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti informovala, že pri výbuchu na vrchných podlažiach bytového domu sa nikto nezranil.

slovakia

left justify in out

Obyvateľov bytovky na sídlisku Stred vystrašil v pondelok podvečer výbuch doposiaľ nezistenej výbušniny.

„V dôsledku výbuchu bolo poškodených niekoľko vstupných dverí bytov, boli porozbíjané sklenené výplne na schodisku a poškodené ďalšie časti interiéru paneláku. Škoda spôsobená výbuchom zatiaľ nebola vyčíslená," informovala polícia na sociálnej sieti. 

Policajti na mieste vykonávali všetky potrebné procesné úkony, na miesto výbuchu prišli aj experti z kriminalisticko-expertízneho ústavu.

 

VÝBUCH VYSTRAŠIL OBYVATEĽOV BYTOVKY V POVAŽSKEJ BYSTRICI: NAŠŤASTIE NEDOŠLO K TRAGÉDII AKO V PREŠOVE Dnes podvečer...

Uverejnil používateľ Polícia SR - Trenčiansky kraj Pondelok 26. apríla 2021


Na mieste výbuchu zasahovali piati príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Považskej Bystrici s dvomi zásahovými vozidlami. „Výbuch nastal pravdepodobne na schodisku medzi 7. a 8. poschodím. Vplyvom tlakovej vlny boli poškodené dvere do bytoch na vrchných troch podlažiach. Taktiež bolo poškodené okno pri schodisku na 8. poschodí, pričom úlomky skla sa nachádzali na chodníku a ceste pred domom. Hasiči odstavili hlavný uzáver plynu a preventívne vytvorili jeden hasebný prúd," uviedol k zásahu hovorca Krajského riaditeľstva HaZZ v Trenčíne Marián Petrík.

 


Policajti vo večerných hodinách zadržali podozrivého muža.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies