Chceli sa vyhnúť poplatku za batožinu, tak zjedli 30 kg pomarančov behom 30 minút

NETKY.SK • 22 Február 2021, 11:46 • 2 min
Chceli sa vyhnúť poplatku za batožinu, tak zjedli 30 kg pomarančov behom 30 minút

ČÍNA - Muži si neuvedomili, že budú platiť vysoký poplatok za ich batožinu, ktorá obsahovala 30 kg pomarančov, následne ich teda všetky naraz zjedli.

slovakia

left justify in out

Štyria pasažieri v Číne sa chceli vyhnúť vysokému poplatku za batožinu, tak sa rozhodli zjesť všetky pomaranče, ktoré chceli zobrať so sebou. Udialo sa to na letisku v Kunmingu v juhozápadnej provincii Yunnan.

 

img

 

Mužom mal byť zaúčtovaný poplatok 10 juanov (1 £ / $ 1,56) za každý kilogram pomarančov, ktoré si kúpili na svojej služobnej ceste. Cena sa im zdala vysoká,  rozhodli sa teda zjesť všetky pomaranče. Trvalo im to necelých 30 minút a zostali im následky. V ústach sa im urobili nepríjemné vyrážky.

 

img

 

„Už nikdy nechceme žiadne pomaranče,“ povedali muži pre globaltimes.cn.

 

Títo muži však neboli jediní, ktorí jednali čudne, len aby nemuseli platiť poplatok za batožinu. V roku 2019 sa ich predchodcom stala žena. Gel Rodriguez z filipínskeho Davao City mala o 2 kg taťžiu batožinu, než bol maximálny pobolený limit.

 

Súvisiaci článok: Farby na tanieri: Jesenné šaláty, ktoré potešia oko aj nasýtia a zahrejú

 

Namiesto toho, aby si Gel kúpila ešte jednu tašku a zaplatila poplatok, vytiahla z kufra tie najťažšie kusy oblečenia a obliekla si ichPo úspešnom odľahčení batožiny o 2,5 kg sa tak vyhla nadmernému poplatku.

 

img

 

Následne zverejnila na svojej sociálnej sieti fotografiu, na ktorej mala oblečených veľa vrstiev oblečenia a táto fotografia sa stala veľmi úspešnou. Napriek úspechu sa žena vyjadrila, že by to už nikdy neurobila a vraj by lepšie zapózovala, keby vedela, že sa stane tak populárnou.

 

"Bolo naozaj horúco. Neodporúčam to iným ľuďom," povedala v rozhovore pre ViceV prípade cestovania lietadlom je naozaj potrebné dobre zvážiť aké množstvo vecí so sebou zoberieme.

 

Súvisiaci článok: Letecká spoločnosť hlási za minulý rok stratu cez pol miliardy eur



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies