V Bytči anonym oznámil tri kilá výbušniny v obchodnom dome, policajti ju nenašli

NETKY.SK • 21 November 2013, 17:20 • 2 min
V Bytči anonym oznámil tri kilá výbušniny v obchodnom dome, policajti ju nenašli

BYTČA – Neznáma osoba dnes telefonicky oznámila na operačné stredisko Krajského riaditeľstva (KR) Policajného zboru (PZ) v Žiline, že v obchodnom dome v Bytči uložila tri kilá výbušniny. Policajti ju pri prehliadke objektu a okolia nenašli. TASR o tom informoval hovorca KR PZ v Žiline Radko Moravčík.

slovakia

left justify in out

Výbušninu mala podľa neho neznáma osoba uložiť do konkrétneho obchodného domu v Bytči. „Policajti aj s pomocou služobných psov vykonali pyrotechnickú prehliadku objektu a okolia s negatívnym výsledkom. V súvislosti s touto udalosťou vyšetrovateľ Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci prečinu šírenia poplašnej správy. Polícia na prípade intenzívne pracuje a po páchateľovi pátra,“ uviedol krajský policajný hovorca. Dodal, že páchateľovi v prípade jeho zistenia a dokázania viny hrozí trest odňatia slobody jeden až päť rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies