V bratislavských Vajnoroch má vzniknúť integrované parkovisko za asi 300.000 eur

NETKY.SK • 21 Máj 2023, 14:00 • 2 min
V bratislavských Vajnoroch má vzniknúť integrované parkovisko za asi 300.000 eur

BRATISLAVA - V bratislavských Vajnoroch má vzniknúť integrované parkovisko s 18 parkovacími miestami. Jeho predpokladaná hodnota je takmer 300.000 eur bez DPH.

slovakia

left justify in out

V bratislavských Vajnoroch má vzniknúť integrované parkovisko. Predpokladaná hodnota zákazky je takmer 300.000 eur bez DPH. Pribudnúť by malo 18 parkovacích miest, z toho jedno miesto vyčlenené pre imobilných. Vyplýva to z výzvy na predkladanie ponúk zverejnenej vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).

 

"Hlavným cieľom projektu je skvalitnenie infraštruktúry verejnej osobnej dopravy," uviedla samospráva v oznámení s tým, že má prispieť k trvalo udržateľnej regionálnej mobilite. Zmodernizovať by sa tak mal prestupný uzol vo Vajnoroch a tiež by sa mali zlepšiť podmienky pre podporu verejnej dopravy. Mestská časť plánuje vytvoriť osvetlený priestor pre prechod chodcov z parkoviska do zmodernizovaného prístrešku autobusovej dopravy. "Čo zvýši bezpečnosť všetkých účastníkov cestnej premávky," podotkla samospráva. Lehota na predkladanie ponúk do tendra je aktuálne do 26. mája.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies