V Bratislave bude dnes niekoľko verejných zhromaždení, polícia je pripravená

NETKY.SK • 9 Marec 2012, 08:20 • 2 min
V Bratislave bude dnes niekoľko verejných zhromaždení, polícia je pripravená

V Bratislave bude dnes niekoľko verejných zhromaždení, polícia je pripravená - Krimi V súvislosti s dnešnými ohlásenými verejnými zhromaždeniami v Bratislave prijala polícia bezpečnostné opatrenia. Prvé zhromaždenie sa má uskutočniť na Námestí SNP od 12.

slovakia

left justify in out

img

V súvislosti s dnešnými ohlásenými verejnými zhromaždeniami v Bratislave prijala polícia bezpečnostné opatrenia.
      Prvé zhromaždenie sa má uskutočniť na Námestí SNP od 12.00 do 19.00 h, druhé sa má začať na tomto mieste o 19.30 h, ukončené by malo byť o 20.30 h. Na Námestí Slobody je oznámené tretie verejné zhromaždenie, ktoré by malo trvať od 16.00 do 19.00 h. V čase zhromaždení nie sú plánované žiadne dopravné obmedzenia.
      Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave je pripravené pomôcť zvolávateľom, ako aj mestskej polícií pred, počas a po ich ukončení zabezpečiť verejný poriadok v meste. "Pevne veríme, že účastníci zhromaždenia využijú svoje právo vyjadriť názor bez toho, aby sa zhromaždenia odklonili od ich účelu a názor prejavia spôsobom, ktorý bude dôstojný. To znamená, že budú dodržiavať ustanovenia zákona o zhromažďovacom práve, budú ohľaduplní a budú dodržiavať pokyny zvolávateľa, zástupcu mestskej časti a polície," poznamenala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.
      V prípade, ak by sa zhromaždenia odklonili od svojho účelu, polícia v zmysle zákona využije všetky možnosti na obnovenie verejného poriadku. Rovnako bude monitorovať situáciu v cestnej premávke a v prípade potreby prijme potrebné opatrenia.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies