V 2. kole singlov traja Slováci, Daubnerová vypadla

NETKY.SK • 17 September 2010, 07:35 • 2 min
V 2. kole singlov traja Slováci, Daubnerová vypadla

V 2. kole singlov traja Slováci, Daubnerová vypadla - Ostatné športy Najväčšia nádej slovenského ženského stolného tenisu v súťažiach jednotlivcov na ME v Ostrave vypadla hneď na začiatku.

slovakia

left justify in out

img

Najväčšia nádej slovenského ženského stolného tenisu v súťažiach jednotlivcov na ME v Ostrave vypadla hneď na začiatku. Barbora Balážová v 1. kole dvojhry nestačila na Chorvátku Tamaru Borosovú a až príliš jasne jej podľahla 0:4 (9,3,5,8).
      Stredajšie 1. kolo v singloch mali na programe aj jej reprezentačné kolegyne. Viera Marčeková-Majerčíková na svoj zápas nenastúpila, Lenka Kmotorková prehrala jasne 0:4 s Bieloruskou Veronikou Pavlovičovou a podobne Mária Kraželová s Chorvátkou Tian Yun. Jedinou slovenskou zástupkyňou v 2. kole bola prekvapujúco Andrea Daubnerová, ktorá si v maratóne 7 setov poradila so Slovinkou Alex Galičovou. Vo štvrtkovom súboji však už nestačila na športové kvality Rumunky Daniely Dodeanovej, s ktorou prehrala 0:4.  
      V mužskom pavúku sa z kvalifikácie cez Fína Toniho Soinea do hlavnej súťaže prebojoval Jakub Figeľ a následne 4:3 uspel nad Turkom Borom Vangom. Vo štvrtok večer o 21.10 ho čakal súboj 2. kola s legendou svetového tenisu, Rakúšanom Wernerom Schlagerom. Erik Illáš si tiež v 7-setovej dráme poradil so Slovincom Sasom Lasanom a čakal ho v rovnakom čase ďalší známy borec, Rus Alexej Smirnov. Thomas Keinath vyhral 4:1 nad Grékom Dimitriosom Papadimitriouom a narazil na Portugalca Tiaga Apoloniu. V 1. kole však stroskotali Peter Šereda na Jakubovi Kosowskom 0:4 a Michal Bardoň podľahol Bulharovi Stanislavovi Golovanovi 2:4.
      Bardoň s Illášom postúpili hladko do 2. kola, avšak tam narazili na srbskú dvojicu Zolt Pete, Marko Jevtovič, s ktorou prehrali 1:3. Po úspešnej kvalifikácii sa z 1. kola nepodarilo prebojovať Figeľovi s Talianom Niagolom Stojanovom a v 1. kole neuspeli ani najvyššie nasadení Slováci Keinath so Šeredom. Do 2. kola ženskej štvorhry postúpili Balážová s Kmotorkovou, následne však vypadli, keď nestačili na naturalizovanú holandskú dvojicu Jie Li, Jelena Timinová 2:3. Kraželová s Daubnerovou neuspeli už v 1. kole.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies