Už čoskoro sa bude v našich lyžiarskych strediskách platiť bezkontaktne

NETKY.SK • 23 Január 2020, 15:46 • 2 min
Už čoskoro sa bude v našich lyžiarskych strediskách platiť bezkontaktne

BRATISLAVA - Technológia spoločnosti Mastercard zásadne zmenila lyžiarske preteky na rakúskom Hahnenkamme. Pôvodné prostredie, v ktorom sa platilo len v hotovosti, sa transformovalo na udalosť, ktorá víta inovatívne platobné bezkontaktné riešenia.

slovakia

left justify in out

Hybridná karta

Spoločnosť Mastercard ako partner investuje do Hahnenkammu priebežne a umožňuje mu tak pokračovať vo svojom rozvoji za využitia najmodernejších technológií. Tento rok sa tak predstaví hybridná karta, prvá svojho druhu, s ktorou prichádza spoločnosť LAKS Pay. Bezkontaktnú kartu možno použiť na platenie, ako skipas, na vstup do hotela, aj na verejnú dopravu. Jednoducho prenosnú kartu Ski2Pay spoločnosti LAKS Pay je možné používať vo viac ako stovke lyžiarskych stredísk a hotelov po celom svete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa LAKS - The Wearable Maker (@lakspay),

 

Bezkontaktná technológia
"Od samého začiatku partnerstva spoločnosť Mastercard do závodu na Hahnenkamme investuje a poskytuje bezkontaktnú technológiu. Všetkým fanúšikom bez rozdielu chceme umožniť, aby sa mohli tešiť zo svojej vášne pre lyžovanie a zblízka sledovať svoje športové idoly," uviedla Rose Beaumont, Senior Vice President, Business Enablement a Europe Communications spoločnosti Mastercard.

 

img

 

E-športy

Odborníci na zimné športy vidia potenciál vo využití výpočtovej techniky v príprave profesionálnych športovcov, u ktorých možno pomocou simulácií zlepšovať ich výkonnosť a tak znižovať riziká zranenia. Na druhej strane však experti nepovažujú záujem o e-športy medzi mladšími fanúšikmi za vstupnú bránu na skutočné svahy. Za najvýznamnejší faktor záujmu o lyžovanie medzi mladými sa všeobecne považuje postoj ich rodičov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies