Už aj Kaufland sa rozhodol predávať respirátory FFP 2 bez zisku

NETKY.SK • 15 Február 2021, 12:14 • 2 min
Už aj Kaufland sa rozhodol predávať respirátory FFP 2 bez zisku

SLOVENSKO - Kaufland túži pomôcť pri nákupe respirátorov FFP2 a bude ich predávať bez zisku.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Obchodné reťazce Lidl a Kaufland ponúkajú vo svojich predajniach respirátory FFP2 so zavedeným 0 % DPH na tento typ produktu. Rozhodli sa predávať tieto respirátory bez zisku. Kaufland sa rozhodol úsť v šlapajách obchodného reťazca Lidl.

 

 

img

Spoločnosť Kaufland chce, aby boli ochranné pomôcky prístupné pre každého. Preto s okamžitou platnosťou preniesla 0 % DPH do predajnej ceny respirátorov a rozhodla sa ich predávať bez zisku.

 

Zákazníci si ich môžu aktuálne kúpiť od 0,26 eura za kus v závislosti od jednotlivých druhov. „Neustále sme v kontakte s našimi dodávateľmi, aby sme zabezpečili dostatočné množstvo a najlepšiu cenu pre zákazníkov," povedala hovorkyňa Kauflandu Lucia Vargová.

 

img


Respirátory FFP2 bude mať v ponuke v najbližších hodinách aj ďalší z obchodných reťazcov Billa. Tiež ich bude predávať s 0 % DPH minimálne do konca apríla tohto roka. Pre zákazníkov pripravuje diskont atraktívnu cenovú ponuku, ktorú bude komunikovať, akonáhle ich začne predávať.

 

„V súčasnosti neuvažujeme nad obmedzením predaja respirátorov na jedného zákazníka. S naším dodávateľom máme naplánované pravidelné zásobovanie podľa dopytu zákazníkov. Ak by aj nastali výpadky na jednotlivých predajniach, budú krátkodobé a budeme sa snažiť čo najskôr zabezpečiť dodávku ďalšieho tovaru," ozrejmila hovorkyňa spoločnosti Billa Kvetoslava Kirchnerová.

Súvisiaci článok: Lidl sa rozhodol pre veľké gesto. Bude mať v ponuke FFP2 respirátory za 0,49 € a vraj na tom nezarobí vôbec nič



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies