Úvodný tréning pred duelom v Macedónsku bez Škrtela

NETKY.SK • 11 November 2014, 21:30 • 2 min
Úvodný tréning pred duelom v Macedónsku bez Škrtela

SENEC - Utorkový večerný tréning slovenskej futbalovej reprezentácie v Senci pred blížiacim sa kvalifikačným duelom v Skopje proti domácemu Macedónsku (hrá sa v sobotu 15. 11. o 20.45 h, pozn.) a prípravným súbojom s Fínskom (v utorok 18. 11. o 17.00 h v Žiline) neabsolvoval Martin Škrtel.

slovakia

left justify in out

Dôvodom je zdravotná indispozícia 29-ročného kapitána národného tímu a obrancu anglického klubu FC Liverpool. "Martin má dýchacie problémy, je v opatere našich lekárov. Nemalo by to však byť nič vážne," uviedol pre agentúru SITA manažér komunikácie a PR Slovenského futbalového zväzu Juraj Čurný.

 

Z nominovanej "dvadsaťtrojky" hráčov na spomenuté dva duely avizovane netrénoval naplno so spoluhráčmi Róbert Mak. Krídelník gréckeho klubu PAOK Solún pre svalové zranenie vynechal ostatné dva zápasy, v Skopje však chce hrať. "Som pripravený, cítim sa oveľa lepšie. V Grécku som už absolvoval jeden tréning, na ktorom som už zaberal úplne naplno, vrátane šprintov," uviedol na popoludňajšom zraze v Senci pre agentúru SITA 23-ročný bratislavský rodák Mak a doplnil: "Dnes chcem ešte trochu zregenerovať a úplne sa doliečiť, v stredu už budem s mužstvom riadne trénovať. Proti Macedónsku chcem byť pripravený nastúpiť." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies